Ejen Volten International sah di Sarawak



Salam dan hai semua, 

Saya Mohd Hanafi Abdullah secara rasminya sudah menjadi ejen sah Volten International dengan kod keahlian V115740MY-1


Maklumat lanjut boleh hubungi >>   Mrhanafi

Alhamdulilah pada 25 Februari 2021 saya telah membeli pakej kombo produk Volten International bernilai RM540.00. Secara automatik saya menjadi ejen sah di Sarawak khususnya dan di Malaysia amnya. 

Inilah modal permulaan buat saya. Sudah tentu saya bersyukur kerana sudah ada bisnes untuk membantu mereka yang menghadapi masalah kesihatan. 

Dalam masa yang masa dapat membantu mereka yang berminat untuk menjana pendapatan juga dengan menjadi ejen seperti saya. Bukan ejen 007 tau.



Dengan modal tersebut saya akan mendapat lima kotak Vcafe iaitu kopi Brazil dan empat kotak VR4 atau halia hitam. 

Sebenarnya ada beberapa  lagi pakej yang lain iaitu pakej Standard, Super dan Premium. Terpulang kepada modal masing-masing. 

Saya lebih suka kalau bermula dengan apa yang ada. Lagipun dalam Volten International pakej kita boleh dinaik taraf bila-bila masa tanpa sahaja.  

Terus terang saya katakan saya kurang suka menjual tetapi saya suka berkongsi perkara yang baik dan bermanfaat untuk orang lain. Mudah-mudahan mereka 

Sebelum kita bergerak lebih jauh lagi alangkah moleknya kita dengar dulu perkongsian dari pengasas dan Group CEO Volten Internasional, Tuan Ismail Che Ani.  

 


Comments

Popular posts from this blog

Ada apa dengan Volten International ?

Pengalaman pertama merasai Vcafe Brazilian Arabica Coffee