Translate

Report Abuse

Skip to main content

Kisah kejayaan seorang ejen Volten International

 Sy share sikit moga dpt jd rujukan sahabat2 rakan sebaya sekalian... sebaya ka? 😅  


sy join Jan 2018, income bulan pertama sy RM1430 dan ZERO RP. Waktu ni company baru launch, company belum ada produk, belum ada achiever, belum ada leader, belum ada testimoni kejayaan... yg ada cuma kepercayaan kepada misi visi Mr CEO, Tuan Ismail Che Ani dan sistem marketing plan.


Jan 2019, mula jual produk black ginger secara online di fb dengan bimbingan sifu azlie bila volten jd pengedar utk pengeluar produk black ginger. Waktu ni bonus tak tinggi dan rp xdpt sbb lebih fokus personal sales. Untung runcit mmg byk. Untung runcit rm3-5k sebulan


Pertengahan tahun 2019, volten keluarkan produk halia hitam sendiri bg menjamin kualiti dan harga lebih perpatutan. Sblm tu jd pengedar, volten xdpt nk kawal kualiti sbb kualiti dikawal oleh pengeluar. Waktu tu kualiti kejap ok kejap x ok dan stok pula sentiasa terputus 😅


Jan 2020 fokus networking setelah convert lebih separuh pelanggan menjadi ejen. Waktu ni personal sales dah takde. Repeat sales dari ejen converted dan dari growth network saja. Alhamdulillah income semakin meningkat bila network dah semakin besar dengan bantuan dan bimbingan sifu Azlie.


Jan 2021 alhamdulillah dah dlm top20 dengan izin Allah...


Jd, untuk ejen² yg baru join 2020 dan 2021, anda semua beruntung sbb masuk dikala company dah stabil, dah kukuh, produk dah byk testimoni dan juga byk testimoni kejayaan dari leader dan achiever... so just follow saja step dan duplikasi yg hq n leader tunjukkan, percayalah itu laluan yg paling mudah nk dpt income. Jeles sy tgk ada yg masuk baru sebulan dua pun ada yg dah dapat RP. Sy dpt RP lepas 2 tahun 😅


Jd, sy doakan kita semua BERJAYA dan CAPAI apa yang diimpikan di dalam Volten! Teruskan usaha walaupun belum nmpak hasilnya, jgn berhenti separuh jalan sbb sepanjang 3 tahun volten ni berkembang, ramai leader pioneer yg berhenti separuh jalan dan skrg menyesal 😅


InsyaAllah jgn berhenti n jgn give up... kita tak tau bila rezeki kita... allah sebaik2 perancang... usaha, doa dan tawakkal... kalau jan 2019 sy berhenti sbb income dpt rm5++ je... mungkin sy takkan ada di sini skrg


Kredit pada penulis asal Tuan Romizal Mohamad


Ingin kami bantu jom sertai GROUP WHATSAPP SIBER SUKSES  >> KLIK