Belajar cara Kak Ton berjaya dalam Volten InternationalKak Ton atau Puan Zaiton antara figura ejen yang berjaya dalam Volten International.

Kejayaannya dibuktikan melalui perolehan pendapatan bulanan yang mencecah RM200K. Bukan itu sahaja Kak Ton juga telah menebus beberapa kereta mewah dan prestij secara percuma.

Setelah mengikuti beberapa siri training, saya boleh rumuskan Kak Ton berjaya kerana beberapa sebab berikut: ( dengan izin Allah)

1.Belajar tanpa henti

Kak Ton seorang yang suka belajar dan cepar mempelajari sesuatu yang baharu. Biarpun Kak Ton mengaku sudah berada dalam usia emas namun semangatnya memang boleh mengalahkan orang muda.

Saya belum tentu menandiingi semangat beliau.

2.Sentiasa bina kenalan baharu

Untuk berjaya dalam Volten International sentiasa ada kenalan baharu atau bina hubungan dengan prospek baharu. Mereka ini berpotensi untuk menjadi ejen atau pelanggan kepada produk Volten International.

Inilah kewajaran untuk mendapat kenalan baharu setiap hari. Sekarang lagi mudah  hanya menggunakan media sosial sahaja. Semua di hujung jari.

3.Suka berkongsi kebaikan produk Volten

Pada peringkat permulaan Kak Ton menjelajah satu Malaysia untuk memperkenalkan halia hitam keluaran Volten International. Kak Ton percaya dan yakin produk ini boleh pergi jauh.

Halia hitam mempunya potensi yang sangat besar. Tidak kira di kawasan desa atau bandar memang memerlukan produk tersebut. Lebih-lebih lagi ramai yang sudah terkena kencing manis.

Suami Kak Ton sendiri mengidap penyakit dan kini telah sembuh. Pasti ia menjadi testimoni dan bahan untuk perkongsian.

Di sinilah peranan Kak Ton untuk berkongsi kebaikan dan menyebarkan selama setahun.

4. Yakin kepada diri sendiri

Kak Ton sangat yakin kemampuannya sehingga 200 peratus.

Yakin bukan perkara  yang boleh dibuat-buat begitu sahaja.

Namun Kak Ton sudah memilikinya sebelum Volten benar-benar maju seperti yang ada sekarang ini.

Syarikat Volten sudah ada bangunan HQ sendiri berharga RM10 juta.

5.Fokus, fokus dan sangat fokus

Sangat fokus merupakan kunci penting kejayaan Kak Ton dalam Volten International. Kak Ton sanggup berhenti dari mengusahakan produk kecantikan jenama sendiri untuk memberi tumpuan 100 peratus kepada Volten International.

Katanya buat Volten modal keluar sekali tetapi untungnya pula berkali-kali. Ini lebih baik daripada buat bisnesnya sebelum iaitu terpaksa keluarkan modal setiap bulan.

Penutup

Demikianlah perkongsian Kak Ton tentang rahsia kejayaan beliau agar menjadi suntikan inspirasi dan bekalan motivasi untuk sesiapa sahaja mahu berjaya. 

Akhir kata, saya simpulkan bahawa untuk berjaya dalam Volten International perlu tiga perkara berikut :

1.Bertindak agresif

2.Bina kumpulan

3.Belajar berterusan

Semoga bermanfaatnya.

p/s: Jika ingin berjaya seperti Kak Ton kami boleh bantu anda dengan menyertai TEAM SIBER SUKSES