Mengapa pilih Volten International Malaysia ?


Perhatian Pada Anda Yang Nak Setelkan Problem Pendapatan Tidak Mencukupi Dan Nak Tampung Kos Hidup Sangat Tinggi

.

.

sy join Jan 2018, income bulan pertama sy RM1430 dan ZERO RP. Waktu ni company baru launch, company belum ada produk, belum ada achiever, belum ada leader, belum ada testimoni kejayaan... yg ada cuma kepercayaan kepada misi visi Mr CEO, Tuan Ismail Che Ani dan sistem marketing plan.


Jd, tolong jangan anaiya diri sendiri... lakukan dan terus lakukan.. berbaloi sgt kalau selepas 3 tahun dpt income 5 angka dan dot redeem kereta percuma... trust the system n just do it - Tuan Romyzal, Top 30 Income Earner

.

.

Macam tu lah gayernyerr yee acik-acik, abang-abang semua bila dah dapat produk bagus berkualiti memang tak pandang lain dahhhh

.

.

Tahu tak kenapa kitorang tak gaduh dan beriya berlawan dengan jenama lain? Ha, sebabnya kelainan yang ada pada Volten International ni ialah real bussiness dengan sistem agent netcommerce.

.

.

Penting untuk kita tahu bahawa Volten International mempunyai rangkaian produk kesihatan berasaskan halia hitam yang terbaik, berprestij dan luar biasa hebatnya dan ia mendukung konsep keuntungan bersama ejen. 


Perlu diingatkan, syarikat ini bukan MLM tetapi netcommerce atau e-dagang jaringan.

.

.

Nak kami bantu anda?


-> https://wasap.my/60134841910

-> https://wasap.my/60134841910

-> https://wasap.my/60134841910




Website : Rahsia Buat Bisnes Paling Mudah

.

.

Alhamdulillah, tak rugi bila jadi ejen di Volten International ni. Yelah, ni efek nya :

.

1. Volten International mempunyai rangkaian produk kesihatan berasaskan halia hitam yang terbaik, berprestij dan luar biasa hebatnya.


2. Ejen yang bernaung bawah Volten dapat berjaya mengubah hidup menjadi semakin baik dan mencapai impian masing-masing.


3. Sistem menggunakan digital seperti e-cash, e-wallet, gateway payment dan sebagainya. Namun teknologi mudah untuk digunakan dan mesra pengguna waima kepada mereka yang belum celik teknologi.


4. Volten International Malaysia sebagai sumber kebebasan kesihatan dan pendapatan.


5. Patuh syariah, produk lulus KKM dan syarikat orang Melayu




Pengakuan peribadi  saya pilih jadi ejen di Volten International


Volten International Malaysia merupakan syarikat netcomerce yang diasaskan oleh orang Malaysia. 


 
Beliau ialah Tuan Ismail Che Ani yang bertindak sebagai Group CEO dan merupakan seorang jutawan self made sejak tahun 2008 lagi. Sosok jutawan ini mempunyai pengalaman luas lebih 20 tahun dalam bidang networking.



Volten International Malaysia beribu pejabat di Shah Alam dengan bangunan sendiri yang dibeli RM10 juta secara tunai. Ini membuktikan kepada kita bahawa syarikat ini mempunyai sumber kewangan yang kukuh dan mantap. Tidak perlu ragu-ragu dengan kemampuan syarikat.


 
Pada tahun 2018, syarikat ini mula diasaskan dengan konsep jualan dan pembelian secara online. Konsep ini sama seperti Amazon, Lazada dan Shoppe.  Namun pada tahun 2019 syarikat tersebut terus melonjak naik dengan penjualan produk berasaskan halia hitam yang menggunakan netcommerce



 Kini, Volten tidak menoleh ke belakang kerana setakat artikel ini ditulis, sudah ada tujuh produk yang terlaris di pasaran Malaysia dan Asia Tenggara. 


 
Berbalik kepada tajuk mengapa saya pilih Volten International Malaysia ?



 
Ya, saya akui bukan keturunan atau darah orang bisnes. Namun saya memang ada passion yang tinggi dalam bisnes yang seumpama ini.
 
Ada empat sebab utama saya memilih Volten sebagai platform bisnes yang diceburi sepenuh hati. Mari kita kaji  bersama-sama sebab saya berkata demikian.
 
1.Produk tsunami


Volten International mempunyai rangkaian produk kesihatan berasaskan halia hitam yang  terbaik, berprestij dan luar biasa hebatnya.



Produk ini jadi tsunami di Malaysia, Indonesia serta beberapa negara di Asean sendiri.
 
Diakui produk yang berkesan tanpa kesan sampingan. Malah produk boleh berbicara sendiri kepada pengguna dan bakal pengguna.



 Kadar jualan ulangan yang tinggi dan harga yang terjangkau oleh semua lapisan masyarakat.
 
Golongan yang perlu produk Volten pula dari semua peringkat umur baik kanak-kanak hingga warga emas.
 
Melihat kepada potensi begini, saya dan juga pembaca rasa wajar lebih yakin dan berbangga kerana  bernaung bawah syarikat anak tempatan Malaysia.
 
2.Konsep menguntungkan


Menurut Group CEO, Tuan Ismail Che Ani sendiri, Volten International mendukung konsep keuntungan bersama ejen.
 
Perlu diingatkan, syarikat ini bukan MLM tetapi netcommerce atau e-dagang jaringan.



Gabungan antara jaringan manusia dan e-dagang telah mempercepatkan Volten menguasai pasaran.
Produk halia hitam menjadi asas perniagaan atau real bussiness. Namun menggunakan konsep  ejen supaya para usahawan boleh berurus niaga dengan etika yang betul.
 
Menjadi ejen mendapat harga jimat dan jika menjadi pengguna tanpa menjual juga dapat banyak kelebihan berbentuk komisyen dan mata ganjaran.
 
Tuan CEO sendiri begitu serius untuk melihat setiap ejen yang bernaung bawah Volten dapat berjaya mengubah hidup menjadi semakin baik dan mencapai impian masing-masing.






 
3.Teknologi canggih


Pandemik Covid-19 belum lagi berakhir malah ia menjadi endemik pula. Hidup perlu diteruskan. Bisnes perlu dilakukan.
 
Nasib baik Volten International sudah bersedia dengan situasi begini sebelum Covid-19 melanda dunia. Dalam Volten ini sudah tersedia teknologi dan sistem yang termaju serta efisien dalam talian.
 
Sistem menggunakan digital seperti e-cash, e-wallet, gateway payment dan sebagainya.  Namun teknologi mudah untuk digunakan dan mesra pengguna waima kepada mereka yang belum celik teknologi.






Kelebihan ini mengujakan saya dan saya juga pasti sesiapa sahaja boleh berjaya dalam Volten.
 
Setiap ejen yang mendaftar dalam syarikat ini boleh akses ke dalam sistem bila-bila masa, sama ada untuk memantau pergerakan jaringan, produk dan pendapatan.
 
Tidak keterlaluan  bahawa teknologi yang digunakan Volten berada di hujung jari sama ada menggunakan telefon atau komputer peribadi.
 
4. Diri sendiri


Ini faktor terpenting dalam memilih Volten International, diri sendiri. Ironinya diri sendiri perlu meletakkan tahap keyakinan yang tinggi dan percaya luar biasa.

Dengan rasa yakin dan percaya diri bahawa inilah platform terbaik untuk mengubah hidup, mencapai impian dan membantu orang ramai.
 
Tiada sebab dan alasan paling utuh selain diri sendiri. Orang lain cuma memberi jalan dan kaedah untuk berjaya.

Saya ambil analogi  seorang pengembala kuda. Dia mampu membawa kuda peliharaannya ke sungai tetapi tidak akan mampu menyuruh kuda  tersebut minum air dalam sungai tersebut.

Amat wajar saya memilih Volten International Malaysia sebagai sumber kebebasan kesihatan dan pendapatan.
 
Kesimpulan 
 
Grup CEO Volten International juga mengganggap, empat faktor yang saya kongsikan di atas diumpamakan seperti kereta super sport yang laju, berpretasi tinggi dan berteknologi terkini.
 
Para ejen hanya perlu belajar untuk mengendali dan membawa kereta supersport untuk sampai ke destinasi dengan jayanya.
 
Semua orang boleh berjaya dalam bisnes ini tanpa mengira sesiapapun  anda.
 
Oleh itu, kepada sesiapa yang ingin menyertai Volten International boleh berurusan di talian Whatsapp berikut : ----- >> KLIK SINI 

Whatsapp: 013-4841910 

p/s: Setiap ejen yang serius akan dilatih oleh team yang sudah terbukti sukses